Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Innovatie - Demonstratie


Vanesch Verf biedt unieke service: demowagen
Overweegt u over te stappen naar Cromax Pro of Standoblue, het basislaksysteem van Standox? Beiden een goede keuze, maar ook een ingrijpende stap. Daarom biedt Vanesch Verf u de unieke mogelijkheid om de producten eerst uit te proberen. Zonder (tijdelijke) wijzigingen op de werkvloer!

We bieden u een compleet ingerichte demowagen aan – in samenwerking met Cromax en Standox – die we voor een bepaalde periode bij u plaatsen. Zo kunt u in alle rust ervaring opdoen met de kwaliteitslakken van Cromax Pro en Standoblue. Vanesch Verf zorgt daarbij voor een vakkundige ondersteuning en training. Zodat u weloverwogen een besluit kunt nemen.

Theo van Wijk, Ad Brands Autoschade, Elshout:
“Op zoek naar een leverancier die ons naast prima lakken ook toegevoegde waarde kan leveren, kwamen we eind 2010 uit bij Vanesch Verf. Vanesch Verf biedt begeleiding waar nodig én toegang tot netwerken in onze branche. Dat is waardevol, zeker in deze tijd.
Met de keuze voor Vanesch Verf stapten we ook over op een ander lakmerk. Zoiets brengt best wat onzekerheid met zich mee; je bent immers gewend aan een ander product. Dat we een week lang ervaring op konden doen met de demowagen, was dan ook fantastisch. Niet een avondje naar een democenter, nee, we konden in onze éigen omgeving uitgebreid met Cromax Pro aan de slag. De overgang verliep prima. Sinds de overstap hebben we al diverse cursussen gevolgd en we krijgen geregeld een technisch specialist over de vloer die een dagje meeloopt om tips aan te reiken. Vanesch Verf heeft onze verwachtingen echt al meer dan waargemaakt.“