Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Innovatie - Digitaal

Vanesch Verf biedt diverse handige bestel-tools
Bestellen per telefoon, bestellen per fax: de laatste jaren is daar het online bestellen aan toegevoegd. Langzaam maar zeker neemt het online bestellen het over van telefoon en fax. Logisch, want het gaat razendsnel en is eenvoudig. Toch is een webshop niet voor iedere klant de meest handige oplossing. Daarom heeft Vanesch Verf aanvullende tools ontwikkeld; Vanesch Verf zet ook op gebied van automatisering de toon.

Slimme handscanners op de werkvloer
Diverse klanten werken inmiddels met een speciale handscanner. Op de werkvloer en/of in het magazijn kunnen ze daarmee direct een barcode scannen en een gewenste bestelhoeveelheid van het desbetreffende product aanduiden. De bestelling wordt zonder verdere stappen direct en real-time aan ons doorgestuurd.
Onze buitendienstmedewerkers zijn voorzien van een zogenaamde blade pc waarmee ze via een speciale applicatie direct bestellingen kunnen doorgeven.
OEM’s tot slot kunnen via edi online bestellen.

Naast de ontwikkeling van deze handige besteltools werkt Vanesch Verf doorlopend aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. De toegang is beveiligd via een wachtwoord, waarna direct alle klantinformatie beschikbaar is. ‘Boodschappenlijstjes’ gebaseerd op bestelhistorie staan klaar en er worden veel technische data en updates aangeboden.

Marcel van Es, mede-eigenaar Gerritsma Autoschade, Roosendaal:
“We werken al heel wat jaren samen met Vanesch Verf, naar volle tevredenheid. Daarom werkten we graag mee aan een pilot rond bestellen via handscanners. Sinds begin 2011 gebruik ik het systeem en het werkt prima. Het neemt me veel werk uit handen en ik kan bestellen wanneer ik er tijd voor heb. Doordat ik nu rechtstreeks vanuit het magazijn kan bestellen, koop ik scherper in dan voorheen en heb ik goed zicht op hetgeen verbruikt wordt. Het is dus ook een ideaal hulpmiddel bij het beheersen van kosten en inkopen, zo heb ik al gemerkt. Tijdens de pilotfase waren er soms nog wat kinderziekten, zoals barcodes die niet overeenkwamen of niet direct werden aangepast bij productwijzigingen, maar dat is prima verholpen. Ik kan de handscanner beslist aanbevelen.”