Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Markten - Schadeherstel

Toonaangevende leverancier voor schadeherstellers
Vanesch Verf ging in 1983 van start als leverancier van autolakken aan schadeherstelbedrijven. Inmiddels zijn we in het hele land bekend als toonaangevend bedrijf dat een zeer compleet leveringspakket biedt. De keuze voor de topmerken Cromax, Standox, De Beer en ons huismerk Perfect Line is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Deze merken sluiten perfect aan op de hoge kwaliteitseisen waaraan schadeherstellers moeten voldoen.

Dagelijks contact met de werkvloer
Ons team heeft dagelijks contact met ondernemers en hun medewerkers. We vinden het belangrijk om na te gaan hoe een product in de praktijk wordt ervaren en beoordeeld. Indien nodig, bieden we technische ondersteuning op de werkvloer of verzorgen we trainingen of opleidingen op maat. Zo zorgen we er samen met onze klanten voor dat ze up-to-date blijven en iedere dag topkwaliteit kunnen afleveren.

We werken samen met klanten door het hele land, variërend van klein familiebedrijf tot speler van formaat met meerdere vestigingen. Daarnaast zijn we een gewaardeerde gesprekspartner voor schadeverzekeraars, brancheorganisaties en andere marktpartijen. Dankzij onze onafhankelijke status kunnen we een belangrijke spilfunctie vervullen en verbindingen leggen. Daar heeft iedereen profijt van.