Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Markten - Zwaarvervoer

Dé partner voor specialisten in zwaar vervoer
Vanesch Verf is al vele jaren dé partner voor schadeherstellers en spuiterijen die zich gespecialiseerd hebben in zwaar vervoer. We beleveren hen met lakken van de A-merken CromaxStandox en Valspar (voorheen: De Beer) en ons huismerk Perfect Line. Lakken die een perfect en duurzaam eindresultaat garanderen. Plús een constante kwaliteit, optimaal gebruikersgemak en efficiency.

Onafhankelijk leverancier én adviseur
Naast een hoogwaardig en compleet paint en non-paint assortiment bieden we een intensieve ondersteuning. Zwaar vervoer is immers een breed begrip; iedere opdracht is uniek. Of het nu gaat om een complete vloot of om één kraanwagen, Vanesch Verf reikt voor ieder lak-vraagstuk een oplossing aan. We denken mee en bieden waar nodig technische ondersteuning op de werkvloer.

Als onafhankelijk leverancier en adviseur staan we opdrachtgevers met raad en daad terzijde. We delen onze vakkennis, onze jarenlange ervaring op gebied van zwaar vervoer en informeren u pro-actief over ontwikkelingen. Zodat u een optimaal rendement kunt blijven behalen.