Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Top korting op diverse Mirka artikelen! / 16 oktober 2019

Mirka Mirlon Total is een verbeterde versie van de Mirka Mirlon; agressiever, flexibeler én meer open. Het materiaal mag dan wel dunner zijn maar door versterkte vezels en de wijze waarop de korrels in de lijm zijn verwerkt heeft het een efficiëntere werking. Hierdoor is Mirka Mirlon Total ideaal voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken. Bij aankoop van 1x Mirka Mirlon Total rood & grijs t.w.v. €68,50 ontvangt u nu een gratis dispenser. 

De Mirka DEROS 650CV weegt slechts 1kg en daardoor twee keer zo licht als als andere schuurmachines in zijn klasse. Deze lichtgewicht is uiterst gebruiksvriendelijk en werkt zonder transformator. Ondanks het lichte gewicht en klein formaat (96 mm hoog) heeft de Mirka DEROS 650CV een vergelijkbaar vermogen met een 500 W elektrische schuurmachine. Dankzij het unieke ergonomische ontwerp is de Mirka DEROS 650CV geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Ook bij aanschaf van dit product t.w.v. €395,- ontvangt u geheel gratis een steunschijf. 

Tenslotte de Sundström SR900 voorbewerking set t.w.v. €69.- bestaande uit een SR900 basic pack, extra P3/A1 set en extra filterhouder SR900/SR230. Het lichtgewicht halfgelaatmasker is ideaal voor het gebruik in stoffige omgevingen en biedt een goede adembescherming.

De acties op alle artikelen zijn geldig t/m 1 december.


Overzicht