Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures
Interieurverzorg(st)er

Parttime - 20 uur (m/v)

Functieomschrijving:
Als interieurverzorg(st)er zorg je ervoor dat ons hoofdkantoor in Tilburg er altijd netjes en verzorgd uitziet en help je mee met het voorbereiden van meetings, vergaderingen etc. Het betreft hierbij een functie van maandag t/m vrijdag met werktijden van 12:30 tot 16:30 uur.

Wie zoeken we?
Wij zoeken naar een een enthousiaste, gedreven en representatieve interieurverzorg(st)er. De geschikte kandidaat heeft een flexibele instelling, is accuraat, zelfstandig, betrouwbaar, beschikt over doorzettingsvermogen en heeft ervaring in een gelijke functie. 

Wat bieden we?
Bij gebleven enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren? 
Wil je reageren op deze vacature, dan verzoeken wij je vriendelijk om je sollicitatiebrief met pasfoto en een CV te richten aan mevrouw C. Smits (csmits@vaneschverf.com) 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 

Inkoop manager

Fulltime - 40 uur (m/v) 

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en pragmatische inkoper en is bij jou het glas eerder half vol dan half leeg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen Vanesch Verf Groep is de positie ontstaan van Inkoop Manager. In deze rol ben je samen met de operationeel inkoper verantwoordelijk voor het algehele inkoopproces voor de bedrijven in Nederland. Het is een rol met een brede interdisciplinaire verantwoordelijkheid. Zo ben je als Inkoop Manager verantwoordelijk voor het onderhandelen en inrichten van de juiste inkoopcondities en zorg je ervoor dat de voorraadniveaus van het zeer diverse assortiment op peil zijn én blijven. Daarnaast heb je een leidende rol in de samenstelling van het assortiment (product management) en ben je sturend op het gebied van voorraadbeheer en ERP systeem inrichting.

Verantwoordelijkheden en taken
 • Inkopen van producten en diensten, daarbij onderhandelen over prijzen en leveringscondities
 • Controleren van orderbevestigingen, bewaken van levertijden, melden van afwijkingen
 • Leveranciersprestaties monitoren en beoordelen
 • Bepalen van (bruto)verkoop prijzen op basis van concurrentieprijzen, beoogde marges en integrale kosten
 • Beoordelen van offertes, opvolgen en bewaken van uitstaande inkoopovereenkomsten en afname verplichtingen
 • Relatiebeheer met bestaande en nieuwe leveranciers
 • Inhoudelijk afstemmen met interne en externe partijen omtrent werkprocessen en ERP systeeminrichting
 • Binnen de kaders van het overkoepelende commerciële (merk)beleid het opzetten en uitvoeren van productmanagement-activiteiten, gericht op het in de markt zetten of optimaliseren van een specifieke productgroep
 • Toepassen van (technische) productkennis bij verkenning van de markt voor een specifiek product gericht op trends, marktpositionering, verkoop potentieel en inkoopkosten / marges

Wie zoeken we

Voor deze functie van Inkoop Manager zijn we op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke en gedreven collega. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team waar men communiceert in korte lijntjes. Jij weet jouw werk te organiseren zodat je, naast alle lopende operationele zaken, overzicht hebt en ruimte houdt om te vernieuwen. Je bent hands-on en je hebt een goede antenne voor wat (interne)klanten nodig hebben, maar je hebt ook het bedrijfsbelang scherp op je netvlies. Je staat stevig in gesprekken met bijvoorbeeld leveranciers en weet als geen ander hoe je moet onderhandelen. 

Daarnaast heb jij:
 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting Commercie/Groothandel, Logistiek Management of Bedrijfseconomie
 • Minimaal 2/3 jaar ervaring in een technisch / commerciële inkoop of productmanagement rol
 • Goede analytische, sociale en communicatieve vaardigheden
 • Een scherpe analytische blik, voor het verwerken en analyseren van data in een breed assortiment
 • Gedegen kennis van Microsoft Excel. Wij hoeven jou niet uit te leggen hoe je een draaitabel maakt, kolommen transponeert of hoe je gegevens uit verschillende bestanden samenvoegt
 • SAP ervaring is een pré
Wat bieden we
Wij bieden een zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief en CV inclusief pasfoto naar mevr. C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Logistiek medewerker
Fulltime - 40 uur (m/v) 

Functieomschrijving
In deze functie heb je korte schakels met de binnendienst en andere collega’s. Het is een leuke, afwisselende baan waarbij je als logistiek medewerker aan de slag gaat. Als logistiek medewerker ben je onder andere bezig met orders klaarzetten en voer je andere diverse magazijnwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je ook inzetbaar als chauffeur indien nodig. Elke dag zal dus anders zijn.

Wie zoeken we?

 • Een enthousiaste en gemotiveerde collega die in de omgeving van Tilburg woont;
 • Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Snel en accuraat kunnen handelen;
 • Stress bestendig;
Wat bieden we?
Een interessant fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team. Evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief en CV inclusief pasfoto naar mevr. C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

* Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.