Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Over Vanesch Verf - Missie & Visie

Missie en visie Vanesch Verf
Klanten bedienen met een volledig en kwalitatief hoogstaand assortiment autolakken, industriële lakken en aanverwante producten, diensten en services. Opdat zij succesvol kunnen opereren en dagelijks een maximaal rendement realiseren.

Onze visie:
Door een optimale service en persoonlijke aandacht dragen we bij aan het succes van onze klanten. De pijlers van Vanesch Verf:

Samenwerking
Het succes van onze klanten, is ons succes. Vanuit dat besef is Vanesch Verf veel meer dan een leverancier. Ons doel is een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. We investeren in een goede relatie en een plezierige en vruchtbare samenwerking. We zijn ‘samen in zaken’.

• Service
Vanesch Verf heeft een zeer hoge servicegraad, wat tot uiting komt in tal van aanvullende diensten. Van opleiding tot magazijnmanagement. We blijven investeren om het hoge serviceniveau te behouden.

• Kwaliteit
Kwaliteit is het fundament van Vanesch Verf. We bewaken en verbeteren onze bedrijfsprocessen voortdurend en hanteren een milieubeleid. Daarom zijn wij in het bezit van het NEN-EN-ISO 9001:2015 en het NEN-EN-ISO 14001:2015 certificaat. Alle producten worden continu getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen.

• Innovatie
Vanesch Verf heeft een toonaangevende positie in Nederland. Om deze positie vast te houden en te versterken, hechten we veel belang aan innovatie. We ontwikkelden een eigen huismerk; Perfect Line, die in 2010 is aangevuld met een duurzame, watergedragen laklijn: Perfect Aqua Line. Ook op gebied van automatisering willen we blijven innoveren, om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.